Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Бівіс та Баттхед вставляють Всесвіту

Рік:
Ор. назва:
Beavis and Butt-Head Do the Universe
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Альберт Каллерос, Джон Райс
Тривалість:
01:26:01
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
1998 рік. Бажаючи скоротати час на науковому ярмарку в школі, Батт-Хед б'є свого приятеля Бівіса в пах. Незабаром друзі дізнаються, що переможці на ярмарку матимуть можливість вирушити до космічного табору. Підліткам посміхається удача, і вони прибувають у космічний центр Джонсона, де турбота про Бівіса та Батт-Хеда доручена капітанові Серені. Тим часом Серена вирішує позбутися невгамовних хлопчаків, і згодом вони потрапляють у чорну дірку, яка переносить Бівіса та Батт-Хеда у 2022-му році. ©Kino4ua Бівіс та Баттхед вставляють Всесвіту 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?