Kino4ua.com
PG

Скубі-Ду! Абракадабра-Ду

Рік:
Ор. назва:
Scooby-Doo! Abracadabra-Doo
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Спайк Брандт, Тоні Червоне
Тривалість:
01:14:15
Переклад:
Українська мова Новий канал | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Піфагор
Вельма на прохання матері відправляється відвідати свою молодшу сестру Мейделін, яка проходить навчання в школі чарівництва «Верлін-Мерлін». Вони не бачилися кілька років, тому дівчина з нетерпінням чекає цієї зустрічі. Разом з нею в поїздку відправилися і її вірні друзі: Дафна, Фред, Шеггі і Скубі-Ду. Прибувши на місце вони дізнаються, що школі загрожує страшна небезпека у вигляді величезного міфічного грифона. Навчальний заклад розташований в стародавньому ірландському замку, який був переправлений в Америку в XIX столітті буквально по цеглинці. Це зробив лорд Шеймус Офламері, власник замку, який практикував чорну магію. Друзям належить розгадати безліч таємничих секретів, які зберігають в собі стіни древнього замку ... ©Kino4ua Скубі-Ду! Абракадабра-Ду 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?