Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Пентаверат (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Pentaverate
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Майк Маєрс
Тривалість:
1 серія: ~ 30 хв. (цілком серій: 6)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Комедійний серіал «Пентаверат» розповідає історію журналіста з Канади, який упродовж тривалого часу навіть шляхом наполегливої праці ніяк не міг досягти успіху.

Якось доля підносить Кену Скарборо шанс змінити своє існування і нарешті досягти здійснення головної мрії. Герой дізнається про існування таємничої організації, члени якої протягом кількох століть надають на світові процеси чималий вплив. Свою діяльність вони розпочали з часів 1347 року, коли людство постраждало від Чорної чуми, яка забрала тисячі життів. З того часу «сірі кардинали» взяли все під власний контроль, працюючи на благо громадськості. Невідомо, скільки втрат довелося б ще пережити світові, якби не вони. «Пентаверат» — це таємне суспільство, що включає п'ятьох загадкових особистостей, що продовжують роботу попередників. У сучасності учасниками стали: колишній російський олігарх, медіамагнат з Австралії, лорд та геній IT-технологій. Кен мав намір викрити вплив могутнього, секретного осередку, проте сам опинився в епіцентрі того, що відбувається, і став п'ятим членом таємного товариства. Тепер герою доведеться забути про свою роботу та спрямувати всі сили на захист планети. ©Kino4ua Пентаверат (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?