Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Ми прогоріли (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
WeCrashed
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Елеонора Берджес, Дрю Крівелло
Тривалість:
1 серія: 50-60 хв. (цілком серій: 8)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
В основу серіалу ліг однойменний подкаст WeCrashed: The Rise and Fall of WeWork of Wondery. Він розповідає про те, як перспективний стартап зазнав одного з найбільших крахів в історії. Тоді американська мережа коворкінгів WeWork пережила стрімке зростання від стартапу до колосального успіху. Статки гіганта оцінювали в 47 млрд доларів, але все змінилося, коли компанія зібралася виходити на первинну публічну пропозицію. У центрі сюжету опиниться засновник WeWork Адам Нойманн та його дружина Ребекка. ©Kino4ua Ми прогоріли (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.3
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?