Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Вбивці Кіліманджаро

Рік:
Ор. назва:
Killers of Kilimanjaro
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Річард Торп
Тривалість:
01:31:16
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий | Слава Рудик
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
До Африки прибуває інженер, щоб оглянути дорогу з Мамбаси до озера Вікторія, призначену для будівництва залізниці. Він повідомляє місцевим промисловцям, що британський уряд наполягає, щоб при будівництві не використовувалася рабська праця аборигенів. Таким чином, у нього відразу з'являються впливові вороги серед місцевих багатіїв, що наживаються на використанні рабської праці. Проте в інженера з'являються однодумці. Один із них – син великого работоргівця, який щойно закінчив навчання в Англії і заразився західними ідеями. Він приєднується до експедиції інженера, що вирушає до джунглів. Подорож обіцяє бути небезпечною та захоплюючою, бо крім диких звірів на шляху експедиції з'являються і наймані вбивці. ©Kino4ua Вбивці Кіліманджаро 1959 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?