Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Моя чарівна леді

Рік:
Ор. назва:
My Fair Lady
Країна:
США
Режисер:
Джордж К'юкор
Тривалість:
02:53:04
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Проста дівчина Еліза Дуліттл працює продавщицею фіалок. Еліза росла в небагатій сім'ї, і недолік виховання у дівчини помітний. Однак невихованість у поєднанні з гострим язичком та непростим характером допомагають дівчині впевнено йти життям. Випадково зустрівши професора Генрі Хіггінса, Еліза навіть подумати не могла, що її життя кардинально зміниться. Але випадок Елізи виявляється дуже важким і занедбаним - навіть Хіггінс спочатку не знає, що йому робити. Однак професор все ж таки береться за роботу, і навіть укладає з приятелем парі, що зможе перетворити безграмотну і грубу дівчину на прекрасну леді, з якою не соромно вийти у світ. ©Kino4ua Моя чарівна леді 1964 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?