Kino4ua.com
480p
CCG

Холоднокровний Люк

Люк Джексон (Пол Ньюман) потрапляє у в'язницю за зловмисне ушкодження муніципального майна (паркувальних автоматів). Люк — людина із загостреним почуттям власної гідності, сильним характером та почуттям гумору, завойовує повагу до інших ув'язнених. За велику витримку йому дають прізвисько «Прохолодний».

Люк отримує звістку про смерть матері. Щоб він не втік, його садять у карцер і випускають звідти лише після похорону. Після цієї несправедливості Люк наважується на втечу. Одна, потім друга невдала спроба втечі. Щоразу режим його змісту дедалі посилюється, знущання охорони стають дедалі витонченішими. Витримка холоднокровного Люка поступово згасає.

Йому випадає ще один шанс. Разом із Дрэглайном (Джордж Кеннеді), лідером групи ув'язнених, вони викрадають тюремний автомобіль. Здавалося, спроба вдалася. Перебуваючи на межі емоційної напруги, Люк вирушає до церкви. Там його наздоганяють поліцейські та тюремна охорона. Один із переслідувачів, Босс Годфрі (Морган Вудвард) холоднокровно, точним пострілом у шию, смертельно ранить Люка. Наказ доставити його не до найближчої міської лікарні, а до тюремного шпиталю, розташованого набагато далі, не залишають Люку шансів на життя. ©Kino4ua Холоднокровний Люк 1967 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?