Kino4ua.com
HD 720p
G

Ведмеді-сусіди: Зимові канікули

Рік:
Ор. назва:
Boonie Bears: Homeward Journey
Країна:
Китай
Категорія:
Режисер:
Фуюань Лью
Тривалість:
01:05:16
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | ТЕТ
Переклад:
Російською - Оригінал
Після чергового довгого року роботи лісоруб Вік сумує за домом і розуміє, що його мізерні заощадження не дозволять навіть купити квиток на поїзд додому. Пригнічений, але сповнений рішучості, він вирішує заробити за допомогою шаленої рубки дерев. Коли ліс починає здригатися під вагою дерев, що падають, два брати-ведмеді скликають своїх друзів, щоб врятувати свій будинок від Віка. Вони використовують усі можливі хитрощі, щоб здобути перемогу, поки не розуміють, що лісоруб просто хоче дістатися до рідного міста на свята. Глибоко зворушені його ситуацією звірі вигадують план, як здійснити заповітну мрію Віка без рубання дерев. Але їм завадить вітряна погода, ненадійний транспорт, складна дорога та Національний дорожній патруль. ©Kino4ua Ведмеді-сусіди: Зимові канікули 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?