Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Снігова битва

Рік:
Ор. назва:
La guerre des tuques / Snowtime!
Країна:
Канада
Категорія:
Режисер:
Жан-Франсуа Пуле, Франсуа Бріссон
Тривалість:
01:22:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Події мультфільму відбуваються в невеликому канадському селі, де дітлахи, що пішли на шкільні канікули, вирішує влаштувати снігову битву. Придумавши прості правила, де група школярів ділиться на дві команди, і та, що поменше, споруджує собі сніговий замок, у якому планує оборонятися, а друга команда, маючи чисельну перевагу, має взяти цей замок штурмом. Спершу атакуюча команда, яку очолив Люк, який все ще тяжко переживає втрату батька, що всюди носить горн як пам'ять про нього, розраховує на легку перемогу. Софі очолює другий загін, у лавах якого виявляється Франсуа - тямущий малюк, який створив не просто замок, а неприступну фортецю, з кількома поверхами, неймовірно міцними стінами, купою хитрих пасток і автоматичних сніжкометів, додавши до цього ще систему відеоспостереження. Всі ці оборонні хитрощі вирівняли баланс і від початку битви сили команд були приблизно рівні. Але ситуація почала трохи виходити з-під контролю, коли головнокомандувачі протиборчих сторін почали проводити разом вільні від баталій зимові вечори. ©Kino4ua Снігова битва 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?