Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Любов у квадраті

Рік:
Ор. назва:
Squared Love / Miłość do kwadratu
Країна:
Польща
Режисер:
Філіп Зильбер
Тривалість:
01:42:24
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Netflix
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Польська - Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Успішний, відомий на вулицях і тусовочних місцях журналіст Енцо не відмовляє собі навіть у найменших забаганках. Подруга відомого ловеласа Агнешка продюсує зйомки автомобільної реклами, куди запрошують і самого VIP-браузера. Там у компанії з ним задіяна надзвичайно перспективна модель Клаудія. Великого знавця вродливих жінок приваблює в ній якась загадковість. Згодом невиправного бабника накриває з головою божевільне по глибині почуття, ніби кохання у квадраті. Чуття його не підвело — дівчина виявилася не такою простою, як могло здатися спочатку.

Моніка, приїхавши з тих провінційного містечка, буквально розривалася між роботами. Вдень це була сувора дуже скромно одягнена вчителька молодших класів, з гладким зачесаним назад волоссям. А ввечері, розв'язуючи пучок над потилицею, перетворювалася на карколомну манекенницю. Всі ці перетворення робляться з однією метою — якнайшвидше допомогти батькові розплатитися за кредитними боргами. Репортерові судилося познайомитися з двома її іпостасями. Поступово до нього починає доходити — це та сама людина. Енцо дуже хочеться привернути до себе жіночу увагу таємничої незнайомки, що нелегко зробити — дуже різні уявлення про прозу життя. ©Kino4ua Любов у квадраті 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?