Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Мікеланджело. Нескінченність

Рік:
Ор. назва:
Michelangelo - Infinito
Країна:
Італія, Ватикан
Режисер:
Емануеле Імбуччі
Тривалість:
01:32:57
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Великого майстра чудово знають усі шанувальники краси та живопису. Геніальна людина залишила незабутній слід у всесвітній історії завдяки створеним нею справжнім шедеврам. Чоловік завжди поводився по-різному — скромно чи рішуче, і завжди обстоював свою думку. Твори, що залишилися після нього, досі хвилюють розуми людства. Разом із письменником Джорджо Вазарі він розповідає про найяскравіші моменти свого життя та творчості.
До речі, для режисера біографічної драми Мікеланджело. Нескінченність цей проект став дебютним у його кар'єрі. Фільм створювався за підтримки кількох музеїв Ватикану, а його зйомки здійснювалися у шести найвідоміших історичних місцях Італії. Процес виробництва кінокартини зайняв практично два роки, причому понад півроку пішло лише на його підготовку. ©Kino4ua Мікеланджело. Нескінченність 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?