Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Виверження

Рік:
Ор. назва:
Ashfall / Baekdusan
Країна:
Південна Корея
Режисер:
Кім Бьон-со, Лі Хе-джун
Тривалість:
02:08:11
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | MGG
Переклад:
Original English Субтитри
Вулкан гори Пекту, що знаходиться на території Північної Кореї, починає вивергатися, відбуваються сильні землетруси, що найближчим часом загрожує руйнуванням половини Корейського півострова. Уряд Південної Кореї вирішує реалізувати шалений план одного вченого: доставити в шахту гори Пекту ядерну бомбу, підірвати її і тим самим зменшити тиск магми. А оскільки на Півдні немає ядерної програми, відповідальне завдання доручається саперній команді — визволити із катівень північного агента та з ним пробратися на секретну базу комуністичного сусіда. ©Kino4ua Виверження 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?