Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Пік Данте

Рік:
Ор. назва:
Dante's Peak
Країна:
США
Режисер:
Роджер Дональдсон
Тривалість:
01:48:28
Переклад:
Українська мова Двоголосий, Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Вулкан це мабуть один із найнепередбачуваніших геологічних утворень на поверхні земної кори. Він може бути в неактивному вигляді дуже довгий час, а може несподівано прокинутися, що спричинить виверження величезної кількості лави. Боротися з таким стихійним лихом неможливо, можна лише побачити тривожні ознаки. Саме такою роботою з дослідження пророцтв вивержень вулканів займається головний герой фільму-карастрофи Пік Данте Гаррі Далтон, який працює вулканологом. Колись, під час виверження вулкана, яке забило багато людських життів, Гаррі втратив кохану дружину. Він працює на сейсмічній станції, розташованій у невеликому містечку Пік Данте, де проводить рутинні дослідження з вивчення вулканів. Проте, несподівано Гаррр фіксує ознаки швидкого виверження величезного вулкана поблизу містечка. ©Kino4ua Пік Данте 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?