Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Мандрівка на захід: Нові пригоди Лакі Люка

Рік:
Ор. назва:
Go West: A Lucky Luke Adventure / Tous à l'Ouest: Une aventure de Lucky Luke
Країна:
Франція
Категорія:
Режисер:
Оливьє Жан Марі
Тривалість:
01:26:39
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Новий Канал
Переклад:
Російською - Оригінал
Мультфільм у стилі вестерн. Середина ХІХ ст., Нью-Йорк. На четвірку злочинців – братів Далтонів знову чекає суд. Вони давно відомі всій окрузі своїм нестримним потягом до грошей і, незважаючи на пильну охорону, зуміли втекти від поліцейських. Скориставшись метушні в місті, рецидивісти зі зброєю в руках встигли пограбувати кілька банків.
Тим часом усі сили поліції кинуті на затримання негідників, загони служителів закону шукають їх по всій Америці. Щасливчик Люк виявив місце перебування Далтонів і зміг їх заарештувати, проте Джо – один із братів, що зумів приховати докази у фургоні переселенців.
Низка возів має подолати далекий шлях до Каліфорнії за 80 днів, інакше люди не матимуть права зайняти землі, що пустують. Ковбой Люк погоджується показати дорогу та супроводжувати караван, якщо переселенці допоможуть йому перевести заарештованих до місць ув'язнення. У злочинців інші плани, їхнє завдання – у потрібний момент втекти та не забути прихопити награбоване.
Чи вдасться Люку сховати злочинців у в'язницю чи брати і цього разу виявляться на волі? ©Kino4ua Мандрівка на захід: Нові пригоди Лакі Люка 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?