Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Том і Джеррі. Робін Гуд і Миша-сміхотунка

Рік:
Ор. назва:
Tom and Jerry: Robin Hood and His Merry
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Спайк Брандт, Тоні Червоне
Тривалість:
00:57:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ICTV
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Він грабував багатих, роздавав награбоване бідним, а тепер йому відчайдушно потрібна допомога Тома та Джеррі! Знаменитий розбійник Робін Гуд потрапив у лапи злого Ноттінгемського шерифа, а коханій Робіна, діві Меріан, загрожує серйозна небезпека з боку жадібного принца Джона. Чи зуміють закляті вороги Том і Джері на якийсь час забути про свою ворожнечу, щоб врятувати становище? У новому повнометражному мультиплікаційному фільмі улюблена багатьма середньовічна казка набула нового прочитання. Динамічний сюжет, небезпечні трюки, залихватські пісні, і, звичайно, загальні улюбленці, воїн Томас та маленький розбійник Джеррі. Один за всіх і всі за одного в найшаленішій і найдивовижнішій історії з усіх, що будь-коли відбувалися в Шервудському лісі. ©Kino4ua Том і Джеррі. Робін Гуд і Миша-сміхотунка 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?