Kino4ua.com
HD 720p
G

Любий Дракуло

Рік:
Ор. назва:
Dear Dracula
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Чад Ван Де Кер
Тривалість:
00:43:05
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Піксель
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Замкнений хлопчик на ім'я Сем вирішує написати листа графу Дракулі, в якому він просить надіслати йому фігурку вампіра. Незабаром Дракула особисто з'являється в будинку Сема, тоді як в окрузі люди святкують Хелловін. Дракула та його помічник Міро старанно намагаються злякати сусідських дітлахів, проте їхні спроби не мають успіху, і граф починає сумніватися у своїх здібностях. Тим часом Сем тужить у гордій самоті і ніяк не може наважитися заговорити зі своєю сусідкою Еммою. Коли Сем і Дракула скаржаться про свої невдачі, ці два малоймовірні друзі вирішують допомогти один одному подолати їхні проблеми. ©Kino4ua Любий Дракуло 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?