Kino4ua.com
480p
G

Снігова королева

Рік:
Ор. назва:
The Snow Queen
Країна:
Велика Британія
Категорія:
Режисер:
Мартін Гейтс
Тривалість:
01:15:05
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТВ+
Переклад:
Original English Оригінал
Колись жила у своєму крижаному царстві Снігова королева. Не знала вона ані печалі, ані радості. І ось одного дня вона побажала, щоб все біле світло перетворилося на крижане царство, яким правитиме лише одна вона. З цією метою вона створила величезне чарівне дзеркало. Сонячні промінчики, відбиваючись у ньому, миттєво перетворювали все на лід. Але тролі, дуже незграбні, розбили чарівне дзеркало, і розпалося воно велика кількість осколків, що розлетілися по всьому білому світу. Два дуже маленькі уламки потрапили в очі звичайному сільському хлопчику Тому. І з того часу біле стало для нього чорним, а в серці оселився холод і зло. І врятувати його може лише його улюблена сестричка Еллі. ©Kino4ua Снігова королева 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?