Kino4ua.com
HD 720p
G

Американський хвіст 2: Файвел їде на захід

Рік:
Ор. назва:
An American Tail: Fievel Goes West
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Філ Нібелінк? Саймон Bеллс
Тривалість:
01:11:51
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ICTV
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Мультфільм продовжує розповідати про захоплюючі пригоди відважного мишеня-емігранта на ім'я Фівел, який прибув до Америки у пошуках кращого життя. Він освоївся у незвіданій країні та великому місті, де панують свої закони. Тепер же доля закидає мишеня та всю його родину на Дикий Захід.

Повіривши словами хитрого кота Уола, який обіцяє мишам кращі умови життя, ніж у Нью-Йорку, численні мишачі родини перебираються на захід. Однак тут на них чекає повне розчарування, тому що у кота Уола свої зловісні плани на рахунок мишей. Так мишеня знову має пережити неймовірні та небезпечні пригоди у боротьбі з підступним котом. ©Kino4ua Американський хвіст 2: Файвел їде на захід 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?