Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Гамба

Рік:
Ор. назва:
Gamba: Ganba to nakamatachi
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Томохіро Кавамура, Йосіхіро Комори
Тривалість:
01:34:04
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | КІТ
Переклад:
Російською - Оригінал
Це історія про неймовірно сміливе мишеня Гамба, яке живе у великому місті і давно вже звикло справлятися з будь-якими небезпеками, з якими він постійно стикається під час пошуків їжі. Прийшовши до тями, Чута просить мишей-городян допомогти мишачому поселенню, розташованому на острові неподалік узбережжя. Нещасні жителі острова зазнали атаки кровожерливої зграї ласок під проводом Норої, що називається серед мишей Білим Дияволом. Розуміючи, що вони не мають жодного шансу, налякані жителі міста відмовляються допомогти малюкові. Вирішивши, що треба хоча б спробувати допомогти остров'янам, Гамба та його вірні друзі вирушають на острів, де до нього через деякий час приєднуються інші городяни, натхненні хоробрим вчинком мишеня. Разом нашим героям належить пережити безліч неймовірних пригод, а також подолати чимало небезпечних перешкод, щоб як слід підготуватися і дати справжній бій безжальним ласкам, кинувши зухвалий виклик самому Білому Дияволу, сподіваючись врятувати жителів острова від сумної долі. ©Kino4ua Гамба 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?