Kino4ua.com
480p
G

Павутиння Шарлотти 2: Велика пригода Вілбура

Рік:
Ор. назва:
Charlotte's Web 2 Wilbur's Great Adventure
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Маріо Пілузо
Тривалість:
01:19:56
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТЕТ
Фільм відкривається навесні через рік після смерті Шарлотти. Три її дочки, Неллі, Аранея та Джой, зараз перебувають у підлітковому віці, а Вілбур служить їм компаньйоном та наставником.

У цей час Вілбур товаришує з Кардіганом, новонародженим ягнятим, на якого дивляться зверху вниз інші ягнята та молодші вівці його стада, бо в нього чорна шерсть. Однак лише за кілька тижнів фермер Цукерман раптово продає Кардігана іншому фермеру, тому Вілбур разом з Неллі, Аранеєю, Джой і Темплтоном вирушає відвідати Кардігана і переконатися, що він у безпеці; Темплтон вимагає, щоб Вілбур няньчився з його дітьми в обмін на керівництво. ©Kino4ua Павутиння Шарлотти 2: Велика пригода Вілбура 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb4.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?