Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Пригоди Квака

Рік:
Ор. назва:
Ribbit
Країна:
Малайзія, США
Категорія:
Режисер:
Чак Пауерс
Тривалість:
01:28:45
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | студія AAA-sound
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
На чолі історії знаходиться маленьке жабеня Ріббіт, яке живе в тропічних лісах Амазонки, яке ненавидить рідне болото, переконане, що створене для чогось більшого. Одного разу від кажана Діпака він дізнається, що насправді є зачарованим людським принцом, який має відшукати та поцілувати принцесу, щоб зняти чари. Разом з найкращою подругою, білкою-летягою Сенді, головний герой вирушає в небезпечну подорож джунглями, щоб знайти принцесу, випадково потрапивши в поле зору ненажерливого крокодила на ім'я Кай, який бажає поживитися жабом. ©Kino4ua Пригоди Квака 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb4.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?