Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Годзіла: планета монстрів

Рік:
Ор. назва:
Godzilla: Planet of the Monsters
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Хіроюкі Сешіта
Тривалість:
01:28:31
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Gwean & Maslinka
Переклад:
Російською - Оригінал
Наприкінці двадцятого століття людство зіткнулося з неприємністю планетарного масштабу, яку так і не змогло здолати, на свій величезний жаль. Спекотного літа з глибин Землі назовні вилізли величезні монстри, яких називають кайдзю. Найнебезпечніший і найжорстокіший з монстрів – це Годзілла: величезний ящір, чиє дихання радіоактивне! У цей момент люди усвідомили, що планета більше не перебуває у їхній владі.
Біженці вирушили у тривалу подорож, а за двадцять довгих років приречених пошуків усвідомили, що їм нема де жити. Серед них був хлопчина на ім'я Харуто, якому було чотири, коли він опинився на космічному кораблі. Тепер він подорослішав і вирішив, що людство припустилося жахливої помилки, вирішивши тікати з Землі замість того, щоб дати відсіч жахливим загарбникам. Його ідея стала популярна серед втікачів, що зневірилися, і було вирішено повернутися... ©Kino4ua Годзіла: планета монстрів 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?