Kino4ua.com
480p
CCR

Бонні і Клайд

Рік:
Ор. назва:
Bonnie and Clyde
Країна:
США
Режисер:
Артур Пен
Тривалість:
01:50:45
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Фільм, що ґрунтується на реальних подіях, розповість про кримінальну пару — Бонні Паркер та Клайду Барроу, які в епоху Великої депресії стали неймовірно популярними злочинцями. Вони були звичайними хлопцями з маленького містечка, які прагнули пригод та слави. Бонні складала вірші та сподівалася написати голлівудський сценарій, а Клайд добре ремонтував автомобілі. Вони зустрілися і закохалися, а потім почали чинити дрібні злочини. Незабаром Бонні та Клайд обкрадали банки і відстрілювалися від поліцейських, що зробило їх героями газетних статей, які спочатку описували пару як романтичних Робін Гудів, а потім відхрестилися від них, як тільки число вбитих почало зростати. ©Kino4ua Бонні і Клайд 1967 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?