Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Історія кохання

Рік:
Ор. назва:
Love Story
Країна:
США
Режисер:
Артур Гіллер
Тривалість:
01:40:17
Переклад:
Українська мова Багатоголосе закадрове | ДІМ
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Сюжет фільму Справжнє кохання (Love Story) розповідає про те, що кохання не терпить жодних перешкод, йому всі підвладні. Історія кохання – роман, який описує саме таке поглинаюче почуття. Молодий чоловік виріс із багатою сім'єю, у нього ніколи не було ні в чому потреби. Він студент дуже знаменитого та дорогого коледжу. Але на його шляху виявилася саме ця дівчина. Постійно намагалася нічим не відрізнятися від хлопців із якими навчалася. Між молодими спалахнула іскра, яка переросла у дуже міцне кохання. Молодята одружилися і дівчина намагалася сподобатися батькам чоловіка. Переживши всі тяготи, трапляється жахливе. Молода дружина хворіє на важку, смертельну хворобу. ©Kino4ua Історія кохання 1970 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?