Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Мовчазна втеча

Рік:
Ор. назва:
Silent Running
Країна:
США
Режисер:
Дуглас Трамбалл
Тривалість:
01:29:29
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
У фільмі показано майбутнє, в якому на Землі знищено все рослинне життя — лише кілька зразків було збережено у величезних, схожих на теплиці геодезичних куполах, відряджених до флотилії космічних транспортних кораблів American Airlines поблизу орбіти Сатурна. Фрімен Лоуелл (Брюс Дерн) — один із чотирьох членів екіпажу корабля Valley Forge (Ковальська долина), він — штатний ботанік та еколог, який піклується про лісову рослинність до її можливого повернення та відновлення на Землі. Лоуелл присвячує більшу частину свого часу лісу, вирощуючи рослини та розводячи тварин.

Коли з Землі приходить наказ від'єднати куполи, знищити їх за допомогою атомних зарядів і повернути кораблі комерційній службі, Лоуелл піднімає бунт і намагається врятувати ліси та тварини на кораблі. Після того, як чотири з шести куполів було знищено, Лоуелл вбиває одного з членів команди у бійці, серйозно пошкодивши при цьому ногу. Тим не менш, він перешкоджає знищенню одного з куполів, що залишилися, замкнувши решту двох людей в іншому куполі, який потім знищує. ©Kino4ua Мовчазна втеча 1972 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?