Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Три горішки для Попелюшки

Рік:
Ор. назва:
Tri orísky pro Popelku
Країна:
Чехословаччина, Німеччина (НДР)
Режисер:
Вацлав Ворлічек
Тривалість:
01:27:56
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Інтернейшенл медіа груп
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
У сюжеті пригодницького фентезі «Три горішки для Попелюшки» мила, тиха, скромна, працююча Попелюшка змушена жити в хаті зі своєю злою мачухою та її дурною донькою, яку мати всіляко намагається видати заміж за принца. Щоправда, молодий принц цілком задоволений своїм вільним життям і не має наміру одружуватися, через що свариться з королем і навіть думає покинути королівство.

Однак під час полювання в лісі він стикається з відважною незнайомкою, яка завадила йому застрелити оленя. По всьому королівству принц зі свитою відвідує будинки мешканців у пошуках тієї самої незнайомки. А в цей час Попелюшка знаходить три чарівні горішки, які допомагають їй виконати найзаповітніші бажання. ©Kino4ua Три горішки для Попелюшки 1973 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?