Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Біляночка і Розочка

Рік:
Ор. назва:
Snow-White and Rose-Red
Країна:
Німеччина
Режисер:
Себастіан Гроблер
Тривалість:
00:58:06
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | ТЕТ
У старій халупі посеред лісу живуть самотня вдова і дві її дочки, яких звуть Біляночкою та Розочкою. У них у дворі біля паркану цвітуть два розкішні рожеві кущі – червоний і білий. Ці троянди посадив колись батько сімейства, який згодом помер; вони не пропустять до дому того, хто має злий намір. Тільки людина, яка має на серці добро, може потрапити у двір. Сім'я живе бідно, і щоб вистачило грошей на їжу, Розочка та Біляночка змушені торгувати на базарі рожевою олією. Якось вони там знайомляться з принцом, який, лише побачивши Біляночку, тут же закохується в неї. Однак принц поки не може вдатися до радощів кохання: надто неблагополучно все в державі, багатьом його мешканцям нема чого їсти. Добрий король має намір розпродати свої багатства і на виручені гроші купити біднякам хліб, от тільки підступному гному вдається обманним шляхом викрасти скарби з королівського замку. Відважний принц поганяється за негідником, але той за допомогою магії перетворює його на ведмедя. ©Kino4ua Біляночка і Розочка 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?