Kino4ua.com
HD 720p
R

Мілі

Рік:
Ор. назва:
Mili
Країна:
США
Режисер:
Хрішікеш Мукерджі
Тривалість:
02:00:20
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | КІТ
Нового мешканця звуть Шекхар. Це єдиний син Шанкара Даяла, який має погану славу, який кілька років тому був звинувачений у вбивстві дружини. Він переважно проводить час віч-на-віч із собою, грає на флейті і захоплюється астрономією - дивиться на небо через встановлену в квартирі телескоп. Стіна самотності, яку побудував навколо себе Шекхар, - це своєрідний захист, який допомагає йому відгородитися від нескінченних теревенів з приводу минулого. Мілі стала першою людиною, якій було цікаво не минуле Шекхара, а він сам. ©Kino4ua Мілі 1975 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?