Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Помінятися місцями

Рік:
Ор. назва:
Trading Places
Країна:
США
Режисер:
Джон Лендіс
Тривалість:
01:56:21
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТВ+
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Ця картина - приклад чудового гумору 80-х років минулого століття, коли люди жили, ґрунтуючись на поняттях добра і взаєморозуміння, але ще важко було визначити, що перебуває на боці добра, а за якими вчинками і людьми стоїть страшне зло. Фабула сюжету побудована на історії життя процвітаючого офісного співробітника. Йому не так багато років, але він уже встиг стати частиною успішного бізнесу. Одного разу чоловікові починає здаватися, що він - володар світу бізнесу. Природно, настає момент, коли все руйнується, але провини головного героя в цьому немає. Вся справа в тому, що його роботодавці, ексцентричні брати-близнюки, вирішують провернути черговий жарт. Суть його полягає в тому, що вони замість головного героя наймають на керівну посаду... вуличного волоцюгу! Ніхто не знає чому було ухвалено таке рішення, але жарт почався. На жаль, такий поворот у бізнесі позначається негативно не тільки на долі героя, а й на всьому підприємстві. Вуличний пройдисвіт користується можливістю збагачення, що майже призводить до економічної катастрофи. Вирішити проблему, що склалася, допомагає, як би дивно це не звучало, повія - жінка з незвичайним почуттям гумору і розуміючим серцем. Її доброта і любов не тільки покращують життя героїв картини, а й допомагають зробити економічний стрибок. Ця жінка стає коханою головного героя і щастям його втраченого життя. ©Kino4ua Помінятися місцями 1983 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?