Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Екстраполяції (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Extrapolations
Країна:
США
Режисер:
Скотт Бернс, Грегорі Джейкобс, Майкл Морріс
Тривалість:
00:50:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Серіал охоплює період 33 років, і кожен епізод показує, як зміна клімату впливає на різні сфери життя: сімейні відносини, роботу, віру і навіть виживання. Глядач буде свідком того, як глобальні зміни у кліматі вплинуть на життя звичайних людей. Кожна історія слідує за головним героєм у різні періоди часу та демонструє, як він чи вона справляється із викликами, створеними зміною клімату. Герої серіалу стикаються з катастрофічними погодними явищами, непередбачуваною поведінкою природи та зростаючою нестабільністю екосистеми.

У серіалі показується, як зміна клімату впливає на відносини між людьми: любов, дружбу, сімейні зв'язки. Глядач побачить, як зміна клімату може призвести до розладу у відносинах, але також подолання труднощів і зміцнення зв'язків.

Також він розповідає про вплив зміни клімату на роботу та економіку. Герої серіалу стикатимуться з загрозою знищення своїх робочих місць, і вони будуть змушені шукати нові способи заробітку на життя в умовах економічної ситуації, що швидко змінюється. Нарешті, серіал "Екстраполяції" показує, як зміна клімату впливає на віру та виживання людей. В умовах катастрофічних погодних явищ та непередбачуваності природи, люди будуть змушені шукати нові способи пристосування та виживання, а також у пошуках відповідей на питання про сенс життя та свою роль у світі. ©Kino4ua Екстраполяції (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.7
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?