Kino4ua.com
HD 720p
R

Сага про Вінланд (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Vinland Saga
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Ябута Шюхей
Тривалість:
1 серія: 24:00
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Gwean&Maslinka, Dzuski, Prorok
Про вікінгів з давніх-давен складають легенди і не дарма, адже цей народ має унікальні бойові якості. З юнацьких років хлопчаки освоюють майстерність володіння зброєю і займаються виснажливими тренуваннями, щоб бути в рази витривалішими за ворога. Північні моря завжди були під контролем вікінгів і мало хто з інших народів хотів воювати за ці території. У Вінланді живе здібний хлопчик на ім'я Торфін, а його батько є справжньою легендою серед вікінгів. Найсильніший воїн завжди оберігав свій народ від нападу ворога, але одного разу Вінланд напав кровожерливий завойовник. Аскеладдім прийшов на ці землі, щоб не лише розграбувати їх, а й вирізати все населення. Ось тільки Торфінна він залишив живим, а його батька підло вбив. Хлопчик пообіцяв, що набереться сил і необхідних навичок, щоб помститися Аскеладді. Для реалізації плану хлопцю довелося приєднатися до загону ворога та розпочати мандри разом із ним. Смилений хлопчина впевнений, що прийде той день, коли кровожерний завойовник впаде від його меча. Торфін готовий пережити всі труднощі та приниження, щоб досягти бажаного. ©Kino4ua Сага про Вінланд (1, 2 Сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb8.8
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?