Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Принцеса Мононоке

Рік:
Ор. назва:
Princess Mononoke
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Хаяо Міядзакі
Тривалість:
02:14:57
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НЛО-ТВ
Переклад:
Російською - Оригінал
Дії захоплювального аніме мультфільму розгортаються в Японії, за часів середньовіччя. 
У селі, яку створило древнє плем'я емісі, живе принц на ім'я Ашитака. Він хоробрий і відважний воїн, який готовий до останньої краплі крові боротися за себе, за своє село і за свій народ. Одного разу на його село нападає дикий вепр, який загрожує знищити все поселення. Хоробрий і сміливий Ашитака вирішує вступити з ним в боротьбу, щоб уберегти свій народ від неминучої загибелі. Але в ході сутички вепр передає Ашітака своє прокляття. Убивши вепра, Ашитака дізнається від сільської знахарки, що звір був одержимий демоном, який тепер оселився в його тілі. Якщо Ашитака не знайде протиотруту, то загине. 

Принц вирушає в далеку мандрівку. На своєму шляху він зустрічає безліч недоброзичливців і ворогів, перемагає сильних і могутніх самураїв, питає поради у мудрих мандрівників. Він приходить в дивні землі, що носять назву Залізне Місто. Тут він дізнається, що все місто під проводом злісної й підступної володарки по імені Ебоші ведуть безперервну війну з тваринами, демонами і різними духами лісу, розташованого поруч з містом. Ашитака також зустрічає відважну і самовіддану принцесу Мононоке, яка намагається захистити свій народ і Духа Ліса від корисливої Ебоші. ©Kino4ua Принцеса Мононоке 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.4
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?