Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Закон Лідії Поет (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Law According to Lidia Poet
Країна:
Італія
Режисер:
Летиція Ламартире , Маттео Ровере
Тривалість:
1 серія: 50 хв. (цілком серій: 6)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm, Професійний дубльований
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Героїня серіалу вступає до адвокатури, успішно складаючи іспит на адвоката, але, щоб зруйнувати її мрії, тут же, як грім серед ясного неба, жорстокий вирок її надіям як жінці. Апеляційний суд Туріна оголошує реєстрацію Лідії Поет у реєстрі адвокатів незаконною, що не дозволяє їй займатися професійною діяльністю як жінка. заявляючи, що справи адвоката не для представниць слабкої статі, які змушені, проте, займатися домом і чоловіками.

Без Копійки в кишені, але повна гордині героїня змушена просити допомоги свого брата Енріко, шановного юриста в Турині кінця 1800-х років. Родич, незважаючи на деяке здивування і страх, знаючи непростий характер сестри, вирішує дати притулок її у своєму будинку, запропонувавши їй секретарську роботу або, швидше, спосіб стежити, хоч і неофіційно, за деякими адвокатськими справами, які перебувають під його контролем. Його сім'я також живе з Енріко: його дружина Тереза Барберіс, за темпераментом дуже далека від Лідії; його донька Маріанна, 15-річна бунтівниця, закохана в молодого сімейного садівника; та Якопо Барберіс, брат Терези, 35-річний журналіст Gazzetta Piemontese із загадковим паризьким минулим. ©Kino4ua Закон Лідії Поет (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.4
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?