Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Скажи хоч щось

Рік:
Ор. назва:
Say Anything...
Країна:
США
Режисер:
Кемерон Кроу
Тривалість:
01:40:20
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Сіетл, Вашингтон. Ллойду Доблеру (К'юсак), звичайному учневі і кікбоксеру-початківцю, дуже подобається відмінниця Даян Курт (Скай). Даян виграла стипендію на навчання і наприкінці літа збирається переїхати до Великої Британії.

Ллойд звертається за порадами до сестри і деяких подруг, які бажають йому щастя в перших серйозних стосунках. Батько Даян, Джим (Махоні), перебуває під слідством Служби внутрішніх доходів, яка підозрює його в шахрайстві. Коли стосунки Даян і Ллойда стають серйознішими, вона вирішує, що їй варто проводити більше часу з батьком. До того ж Джим не заохочує її союз із людиною, яка не реалізує свій потенціал, і змушує її розлучитися з Ллойдом.

Проте Ллойду вдається завоювати серце Даян перед закінченням літніх канікул, і він служить їй емоційною підтримкою після ув'язнення її батька за ґрати. Фільм закінчується сценою, в якій Ллойд допомагає Даян впоратися з аерофобією в літаку на шляху до Великої Британії. ©Kino4ua Скажи хоч щось 1989 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?