Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Жертва заради кохання / Командос

Рік:
Ор. назва:
Pyar Ke Naam Qurbaan
Країна:
Індія
Режисер:
Баббар Субхаш
Тривалість:
02:19:17
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Кіт
Переклад:
Російською - Оригінал
Від в'язниці та суми не зарікаються. Сьогодні можна бути господарем життя, а завтра прокинутися жебраком і без шматка хліба. У майстерні працює скромний автомеханік. Він чесно працює і не нажив собі статків. Усе, що в нього є - це його улюблений мотоцикл і свобода. Одного разу він побачив чарівну дівчину з дуже заможної родини. Вона йому зовсім не рівня, але серцю не накажеш, і хлопець закохується в неї з першого погляду. У неї є старший брат - мерзотник і негідник. Але молодого механіка не зупинять жодні перепони, і він вирішує завоювати серце красуні. ©Kino4ua Жертва заради кохання / Командос 1990 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?