Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Володар тіней

Рік:
Ор. назва:
Shadow Master
Країна:
США
Режисер:
Піррі Реджінальд Тео
Тривалість:
01:29:47
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 15K3
Переклад:
Original English Оригінал
У містичному фільмі, бойовику розгортаються події, від яких холоне кров. У покинутій лікарні сторож Ан виявляє для себе, що будівля, яку він охороняє, призначена для жахливого культу. Головний герой намагається розкрити моторошних учасників і незабаром усвідомлює, наскільки вони небезпечні. Секта викрадає дітей і здійснює ритуальні обряди в зловісних залах. Спочатку Ан не звертав уваги на фанатиків, але потім почав побоюватися і за своє життя. Але моторошні ритуали з дітьми його підштовхнули на боротьбу з жорстоким культом. У нерівній сутичці сторож ледь не гине, і тоді йому нічого не залишається, як обрати темніший шлях до зачищення нечисті. Угода з богом смерті Хануманом дає сміливцю необмежену кількість життів і надприродні здібності, але тут є підступ. З кожним використанням втрачатиметься частинка його душі. Чи зможе зупинити та перемогти сміливий Ан представників культу? ©Kino4ua Володар тіней 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb3.9
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?