Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Смертельна гра мертвої гори (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Dead Mount Death Play
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Оно Манабу
Тривалість:
1 серія: 23:45 (цілком серій: 12 із 12)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | FanVoxUA, Didko Studio, Двоголосий закадровий | THE VOP
Легендарний герой, щоб врятувати світ, використовує всі свої сили проти бога трупів, у надії вибратися живим некромант використовує магію реінкарнації та перевтілюється в маленького хлопчика на ім'я Шинояма із силою некроманта та дурним оком, яке, як він думав, він втратив у битві проти легендарного героя (дурне око - це здатність бачити мертвих).

Перший епізод почнеться з битви героя з Трупним Богом заради порятунку міста. У цьому ж епізоді Бог Трупів перевтілиться в сучасному світі в Шинояму і вступить у сутичку з дівчиною на ім'я Мізакі, якій доручено вбити Шинояму. Але той активує свої здібності некроманта, щоб перемогти її, але трохи перегинає палицю... ©Kino4ua Смертельна гра мертвої гори (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.2
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?