Kino4ua.com
G

Попелюшка 3: Подорож у часі

Рік:
Ор. назва:
Cinderella 3: A Twist in Time
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Френк Ніссен
Тривалість:
01:13:57
Переклад:
Українська мова LeDoyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Студия Пифагор
Історію щасливці Попелюшки пам'ятають усі. І ось пройшов цілий рік після того, як з дівчини в лахмітті і з мітлою вона перетворилася на принцесу, на заздрість всім сестрам. На честь своєрідною річниці хрещена вирішила влаштувати для дівчини і її родини свято. Всі вони відправляються на дружній пікнік. Але хто б міг тільки подумати, що всього лише похід в ліс стане справжньою трагедією. Фея втрачає свою паличку, а знаходить її сама мачуха, яка досі пам'ятає про кривду на дівчину. Прекрасно знаючи, як користуватися чарівним предметом, жінка повертає час назад. Тільки тепер все піде іншими коліями: Попелюшка не встигне надіти свою туфельку, а чарівництва в її житті більше не буде. Принц забуде, хто йому так сподобався на балу і одружується на тій, на кого йому скажуть. Чи вийде у дівчини і її помічників повернути все на свої місця? Чи виявляться добрі чари сильніше заздрості? ©Kino4ua Попелюшка 3: Подорож у часі 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?