Kino4ua.com
480p
PG-13

Роги та копита: Повернення на ферму (1 - 3 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Back at the Barnyard
Країна:
США
Режисер:
Т.Дж. Салліван, Тодд Граймс, Майк Гасауей
Тривалість:
00:22:04
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | КуйТБ
Батько головного героя завжди був шанованим биком. Йому ніхто ніколи нічого не вказував. Він умів поставити на місце кожного, хто наважувався творити несправедливість. Завдяки таким якостям батько Отіса зміг стати командувачем всієї тваринної громади, яка живе на фермі. Головний герой ніколи не розумів, чому йому необхідно приховувати свої таланти і вміння від людей. Йому в голову не приходило, що легковажне поводження може привести до величезної кількості серйозних проблем. Одного разу на ферму звалюється біда. Вона залишається без свого відданого ватажка. Отісу тепер доведеться забути про веселе життя і взятися за розум. Йому належить зайняти місце свого рідного батька і подбати про оборі. Але чи був готовий молодий бичок до такої роботи? ©Kino4ua Роги та копита: Повернення на ферму (1 - 3 Сезон) 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Гість Nazar
    Гість Nazar
    14 квітня 2021 15:32
    + +1 -
    дуже класний мультик heart_eyes