Kino4ua.com
PG

Астерікс завойовує Америку / Астерікс та Обелікс завойовують Америку

Рік:
Ор. назва:
Asterix in America
Країна:
Німеччина, Франція
Категорія:
Режисер:
Ґергард Ган
Тривалість:
01:24:45
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
У давні часи на нашій планеті існувало плем'я мудрих друїдів. Це було дуже-дуже давно, коли людство ще й гадки не мала, що Земля має кулясту форму і люди представляли свою планету у вигляді величезної піци. Римському імператорові Юлію Цезарю досить довгий час не вдавалося підкорити своїй владі волелюбних мудреців, поки він не придумав підступний план. За його наказом Центуріон Люций організовує викрадення друїда Почінікса разом з його псом Догматіксом і відправляє його на край світу. Однак парочка войовничих галлів Астерікс і Обелікс вважають своїм обов'язком врятувати вкраденого друїда і перешкодити віроломному плану Цезаря. На цей раз вони відправляються в Новий Світ, де відважним галлам доведеться мати справу з червоношкірими індіанцями. Маючи флягу з чарівним зіллям і войовничий настрій Астеріксу і Обеліксу як завжди не будуть страшні ніякі небезпеки. ©Kino4ua Астерікс завойовує Америку / Астерікс та Обелікс завойовують Америку 1994 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?