Kino4ua.com
R

Прокляття золотої квітки

Рік:
Ор. назва:
Man cheng jin dai huang jin jia
Країна:
Китай, Гонконг
Режисер:
Чжан Імоу
Тривалість:
01:51:35
Переклад:
Українська мова Так Треба Продакшн | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Прокляття золотої квітки – мелодраматична історія, події якої розгортаються у Китаї в 10-му столітті. Це був період династії Тан. Імператор Мін-Цзун, який дуже довго знаходився у поході, нарешті повертається додому. Він сподівався, що тут його радо зустрінуть, що його з нетерпінням чекають рідні люди, але «гарячого» прийому не було. Поведінка дружини видається дещо дивною, ніби вона щось приховує. І це не дивно, адже жінка за час відсутності законного чоловіка почала стосунки з іншим. Сини теж до батька не летять в обійми, коли він знову з’являється вдома. Імператор розуміє, що за той час, поки його не було, при його дворі відбулось багато чого. Люди почали плести інтриги – політичні, любовні… Відчувається зрада на кожному кроці і за кожною стіною. Розуміючи це, імператор вирішує навести лад, а значить, йому доведеться протистояти усьому тому, що відбувається. ©Kino4ua Прокляття золотої квітки 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?