Kino4ua.com
PG-13

Цар Скорпіонів 4: Втрачений трон

Рік:
Ор. назва:
The Scorpion King: The Lost Throne
Країна:
США
Режисер:
Майк Елліот
Тривалість:
01:45:25
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый)
Цар Скорпіонів 4: Втрачений трон – пригодницька стрічка, у центрі сюжету якої знаходиться персонаж на ймення Матайюс. Він був королем, а став просто воїном, бо від трону його відсторонили. Після цього він вирішив відправитись у найнебезпечнішу в його житті подорож, сповнену шалених пригод. А причиною було те, що над світом зависла небезпека, а отже люди і рідні землі головного героя теж були під загрозою. Чоловік упевнений, що тільки він і його помічники зможуть зупинити зло. Але, як виявилось, це зло не лише абстрактне, існуюче десь далеко, а воно зовсім поруч і проявитись може у будь-який момент. Наприклад тоді, коли найкращий друг виявиться зрадником і покине команду посеред шляху. Та Матайюса це не зупинить, бо у нього благородна мета, якої він збирається досягти за будь-яку ціну. Та війна зі злом не завадить йому зустріти своє кохання… ©Kino4ua Цар Скорпіонів 4: Втрачений трон 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?