Kino4ua.com
R

Перед заходом сонця

Рік:
Ор. назва:
Before Sunset
Країна:
США, Франція
Режисер:
Річард Лінклейтер
Тривалість:
01:20:31
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний
Чи може доля бути настільки прихильною, щоб дати другий шанс? Може потрібно бути її улюбленцем або просто щасливчиком по життю? Дана історія може відбутися не з кожним. Одного разу зустріти, щоб втратити, а через деякий час знову знайти шанс бути поруч з коханою. В середині 90-х років Джессі зустрічає свою Селін в поїзді. Їм дається можливість провести разом пару самих незабутніх годин перед світанком. За сходом сонця він змушений покинути Відень і повернутися в Штати. Зараз вони зустрілися в самому романтичному місці на планеті. Перед ними Париж і пара незабутніх годин до заходу! Чи зможе це місто дати зрозуміти коханим, що написано їм грайливою долею. ©Kino4ua Перед заходом сонця 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?