Kino4ua.com
R

Скажений Макс: Воїн Дороги

Рік:
Ор. назва:
Mad Max 2
Країна:
Австралія, США
Режисер:
Джордж Міллер
Тривалість:
01:35:20
Переклад:
Українська мова ТВ+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Скажений Макс: Воїн Дороги – фантастичний бойовик, дія якого відбувається після ядерної катастрофи. Пережити цей жах вдалось лише невеличкій купці людей, але нове життя стало настільки страшним і важким, що дехто, можливо, навіть шкодує, що не помер одразу. Виникла серйозна енергетична криза, яка майже зупинила міста і рух на дорогах. Паливо стало дорожчим за золото, за нього люди готові один одного вбивати, бо тепер саме бензин дає життя. Макс – самотній чоловік, який їздить на своєму авто у пошуках палива. Одного разу він натрапляє на базу, де зберігається чимало пального. Його охороняють люди, але вони вже такі змучені і виснажені, що можуть просто не витримати атаку, якщо якісь злочинці захочуть у них забрати дорогоцінний товар. А такі вже є, і очолює їх Гумундус – жорстокий садист і вбивця. Макс вирішує стати на захист простих людей і вступити у бій з тираном і його поплічниками… ©Kino4ua Скажений Макс: Воїн Дороги 1981 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?