Kino4ua.com
480p
R

Любов, скандали, лікарі (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Love Scandal & Doctors
Країна:
Індія
Категорія:
Режисер:
Прія Гирджі, Саттвік Моганті
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова BaibaKo | Багатоголосий закадровий
Медики - фахівці, що займаються порятунком людських життів. Саме так вважають молоді інтерни з серіалу «Любов, скандали, лікарі», що проходять навчання в престижній індійській лікарні. Будучи одними з кращих на своєму потоці, вони подають великі надії. Навколишні пророкують їм більше майбутнє і почесне місце світил медичної науки.

Одного разу з лікарні, де працюють інтерни пропадає пацієнт. Ця подія запускає серію непередбачених обставин, що впливають не тільки на молодих медиків, а й на весь персонал лікарні.

Розслідувати загадковий інцидент довіряють жорсткому і прямолінійному інспектору Тавішу. Опинившись в лікарні і приступивши до вивчення матеріалів справи, його погляд падає на молодих інтернів. Досить швидко він приходить до висновку, що вони можуть щось знати про зникнення пацієнта. Однак всі його спроби з'ясувати правду нічим не закінчуються. Тоді Тавіш вирішує піти іншим шляхом, надавши на інтернів тиск. Лікарі в повній мірі відчувають на собі загрозу і ворожість. Але це тільки початок. ©Kino4ua Любов, скандали, лікарі (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?