Kino4ua.com
R

Сигарети і гарячий шоколад

Рік:
Ор. назва:
Cigarettes et chocolat chaud
Країна:
Франція
Режисер:
Софі Рейні
Тривалість:
01:38:29
Переклад:
Українська мова Культура | Багатоголосий закадровий
Сигарети і гарячий шоколад – кумедна історія про чоловіка, який самотужки виховує двох доньок. Дені не дуже щастить у житті, але він не втрачає надію, що колись все налагодиться. А поки що йому потрібно знайти нормальну роботу, оскільки у нього діти, яких він любить і повинен забезпечувати. Але стабільного заробітку у нього нема, а необхідність шукати постійно якісь нові підробітки забирає багато часу і сил, тому донькам він не встигає приділити достатньо уваги. Чоловік просто розривається між батьківством і роботою, і цим привертає увагу соціальної служби. Просто він одного разу забуває забрати доньку зі школи, і це виливається у загрозу втрати батьківських прав. Щоб не втратити дітей, головний герой повинен пройти спеціальні курси з відповідального батьківства. Чи допоможуть вони йому покращити життя і стосунки з доньками? ©Kino4ua Сигарети і гарячий шоколад 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?