Kino4ua.com
R

Дочка Вовка

Рік:
Ор. назва:
Daughter of the Wolf
Країна:
Канада
Режисер:
Девід Хекл
Тривалість:
01:28:19
Переклад:
Українська мова AAA-Sound | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Дочка Вовка – напружений трилер, у якому матері доведеться рятувати сина з рук бандитів. Відслуживши на Близькому Сході, Клер повернулась у рідне місто, де вирішила стати мером і навести лад. Першочерговим завданням вона для себе поставила очищення рідних вулиць від злочинців, які входять до складу місцевої банди і тероризують жителів. Але цим героїня відкрила війну з лідером злочинців, який вирішив продемонструвати свою силу. Він викрав сина героїні і зажадав за нього викуп. Щоб врятувати Чарлі, Клер погоджується на умови злочинців, тому приходить з грошима на вказане місце. Але далі події починають розвиватись неконтрольовано. Її намагаються вбити, але головна героїня, маючи великий бойовий досвід, встигає розгадати цей план і навіть взяти у заручники одного з кілерів. Протистояння посилюється, а на кону життя її дитини… ©Kino4ua Дочка Вовка 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?