Kino4ua.com
HD 720p
CCPG-13

12 дужих сиріт / 12 могутніх сиріт

Рік:
Ор. назва:
12 Mighty Orphans
Країна:
США
Режисер:
Ті Робертс
Тривалість:
01:58:40
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Original English Оригінал
12 дужих сиріт – драматична стрічка, заснована на реальних подіях. У центрі сюжету знаходиться Расті Рассел, колишній військовий, який встиг побувати на Першій Світовій війні. Життя його було непростим, є у біографії чоловіка моменти, про які не хотілось би згадувати, але він ставить перед собою нові цілі, тому думати про минуле немає часу. Головний герой повертається у притулок, де колись і сам зростав, щоб попрацювати з дітьми, які тепер у ньому живуть. Країна у депресії, люди знесилені і не бачать перспектив для нормального життя, а ці діти навіть не знають, що таке ніжність і ласка. Але Расті вважає, що йому є що їм дати, а найголовніше, він бачить у юних хлопцях приховані таланти. Він стає для них тренером з американського футболу і починає готувати до участі у серйозному турнірі, одночасно намагаючись знайти до кожного особистий підхід… ©Kino4ua 12 дужих сиріт / 12 могутніх сиріт 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?