Kino4ua.com
PG-13

Смертельний лабіринт 2: Небезпека всюди

Рік:
Ор. назва:
Escape Room: Tournament of Champions
Країна:
США, ПАР
Режисер:
Адам Робітел
Тривалість:
01:28:35
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Смертельний лабіринт 2: Небезпека всюди – продовження історії про смертельно небезпечні пригоди Бена та Зої, які вже відчули на собі, що таке справжній квест. Вони вже грали у смертельну гру, яку вигадав Мінос, і зуміли вийти з неї живими, хоч це і було майже неможливо. А після того головні герої вирішили, що потрібно боротись з тією таємничою організацією, представники якої точно несповна розуму, якщо створили такий страшний і небезпечний атракціон. Зої та Бену навіть вдається відшукати у великому місті штаб-квартиру Міноса і його помічників, після чого вони розробляють план помсти. Але все йде не так. Штаб пустий, а відчайдушні герої потрапляють у пастку. І цього разу їх чекають ще складніші випробування. Вибратись зі смертельного лабіринту буде значно важче, аніж минулого разу, бо тут небезпека на кожному кроці… ©Kino4ua Смертельний лабіринт 2: Небезпека всюди 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Тетяна
    Тетяна
    3 листопада 2022 03:27
    + 0 -
    Мені сподобалось 

  2. Бандера
    24 лютого 2022 00:00
    + -1 -
    Дешеве наїне, тупе кінцо! нудятіна короче, не витрачайте часу!
    1. адміністратор
      адміністратор
      12 липня 2022 14:49
      + +1 -
      не погоджусь з вашою думкою коно клас