Kino4ua.com
R

Хелловін убиває

Рік:
Ор. назва:
Halloween Kills
Країна:
США, Великобританія
Категорія:
Режисер:
Девід Гордон Грін
Тривалість:
01:45:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - HDrezka Studio
Хелловін убиває – ще один жахастик про спроби людей вбити маніяка, який ховає своє обличчя за страшною маскою. Всі вже знають, що його звати Майкл Майєрс, і що він розправився жорстоким способом з багатьма людьми. Але є одна жінка, якій вдалось вижити після зустрічі з цим психопатом. Звати її Лорі Строуд, і їй би дуже хотілось, щоб це жахіття завершилось, але не все так просто. Події стрічки починаються в Хелловін 2018-го року, коли Лорі, її донька і онучка заманюють Майєрса у пастку і залишають його у палаючому будинку. Здавалось, що там він має і згоріти, але маніяк настільки живучий, що навіть вогонь його не бере. Поки Лорі була у лікарні і лікувала отримані у сутичці з Майклом поранення, він вибрався з будинку і продовжив свою криваву справу. І через деякий час вже велика група містян, серед яких і Еллісон, вийшли на полювання, жадаючи розправитись з Майєрсом… ©Kino4ua Хелловін убиває 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?